Огляд Volkswagen Golf 7 GTI 2017 модельного року

6 Jun

Аж у березні 2013 року на міжнародному Женевському автосалоні був представлений GTI-хетчбек Volkswagen Golf. А вже у листопаді 2016 року презентували модернізований варіант автівки. Оновлений хетчбек отримав більш потужний мотор, покращену зовнішність та нове устаткування.

Простий Golf став главою класу свого ж імені, а ось його гаряча модифікація ознаменувала початок сегменту Hot hatch. При цьому німецька автівка абсолютно не вступає у конкурентну боротьбу, а лише відповідає абревіатурі GTI (Grand Turismo Injection) – машина для далеких подорожей.

Зовнішній вигляд оновленого хетчбеку не багатий на яскраві деталі. Автівка виглядає хоч й скромно, однак зі смаком. Як же впізнати гарячу версію хетчу? Не має нічого простішого! По передньому бамперу, двом вихлопним трубам, фарам, решітці радіатору та шильдикам GTI, по яким тепер проходить червона смужка.

Як і стандартна модель, новенький хетчбек VW Golf GTI випускається у двох варіантах: 3-дверному та 5-дверному.

Автівка має наступні габаритні розміри: довжина складає 4268 мм, ширина – 1799 мм, висота дорівнює 1442 мм, колісна база – 2631 мм, а кліренс – 133 мм.

Інтер’єр салону VW Golf GTI облаштовано у строгому та лаконічному стилі. Слід зазначити бездоганну ергономіку внутрішнього оздоблення та відмінну якість матеріалів. У декорі стандартної моделі використовуються ті ж самі оздоблювальні матеріали.

Автівка має 3-спицеве рульове  колесо з рельєфним ободком, що усім виглядом натякає на спортивність хетчбеку. На педалях розмістилися металеві накладки. Нагадуванням про те, що це не простий хетчбек, свідчать як фамільна оббивка крісел у клітинку, так і червона прострочка.

Німецька новинка розрахована на 5 пасажирів. Багажник автівки здатний вмістити 1270 л вантажу.

Новенький VW Golf облаштовано четвіркою TSI BlueMotion із турбокомпресором, фазообертачем, а також із комбінованим уприскуванням пального та 2-ступеневою системою налаштування підняття клапанів. Обсяг такого мотору – 2 л, потужність – 220 к.с.

Модернізована автівка видає 230 к.с., а з додатковими опціями спроможна додати ще 15 к.с. Двигун працює разом з шестиступінчастою МКПП. За додаткові кошти можна отримати опцію з шестидіапазонним роботом DSG.

Усього за 6,5 с новинка набирає 100 км/год, а максимальний розгін дорівнює 244-246 км/год. У змішаному циклі руху витрата пального становить 6-6,4 л.

Базова комплектація модернізованого VW Golf GTI 2017 модельного року більше нагадує топову версію стандартної моделі автівки.

 

В інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автівок на свій смак, таких як VW Golf GTI 2017 різних модифікацій. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж потриманих VW Golf GTI 2017

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *