New Subaru Outback 2017 year

5 Jul

Нещодавно Субару Outback відмічала своє повноліття – 21 рік. У широкому продажі автівка вперше з’явилася у 1995 році. Протягом цих років вона зазнала багато змін, помінявши кілька поколінь та модернізованих версій. Відтепер Subaru Аутбек 2017 року виглядає сучасніше, аніж його попередник. В першу чергу японські автовиробники приділили увагу безпеці та зручності водія автівки та її пасажирів.

Інсайдери заявляють, що новенька Субару Outback може похизуватися великим переліком функцій, які були розроблені проектантами лише під неї.

Ми ж спробуємо розказати про усі зміни, що відбулися в оновленій Субару.

Зовнішність Outback 2017 переконливо можна наректи сміливою як у загальних рисах, так і з точки зору інженерної думки. Більш окресленими виглядають кузовні лінії автомобілю. На перший погляд здається, наче вони вигострені до бездоганного вигляду, однак, як відомо, японці відомі своїм нереальним бажанням до досконалості в усьому. Витонченість зовнішності автівки довершується трішки оновленим бампером: відтепер він масивніше, потужніше та міцніше на вигляд. Фальшрадіаторна решітка новинки виконана у 6-кутній формі, а світлотехніка зазнала лише поверхневих змін: вогні світлодіодів набули завершеності та більшої яскравості. З’явилися накладки на порогах дверцят, а на даху – рейлінги. В підсумку все це робить екстер’єр машини своєрідним, в наслідок чого новинка значно виділяється на тлі суперників.

Простір усередині салону автівки відчутно збільшився, що дало змогу з більшим комфортом мандрувати у віддалені подорожі без виснаги. Велику роль у цьому зіграв змінений дах Аутбек. Дехто зауважить, що взагалі внутрішнє оформлення Аутбек 2017 року нудне, що властиво цій моделі ще з моменту першого виходу у світ. Це важко заперечити, однак є й розумні аргументи для опротестування такої не до кінця вірної точки зору. Водночас, окрім збільшення місця для ніг пасажирів у середині автомобіля, японці оснастили новинку різними регуляторами. Завдяки їм можливо регулювати положення крісел, що передусім буде привабливо для пасажирів. П’яті дверцята автівки облаштували електроприводом, який дає змогу керувати її положенням та висотою у відчиненому стані.

Відповідно до вибраного устаткування, Субару Аутбек здатна набрати потужність у 260 к.с. завдяки установці двигуна об’ємом 3,6 л на бензині, що порадує прихильників топових версій Outback. Розхід пального при цьому дорівнює менше 11 л на сотню кілометрів. А ще власникам машини буде доступна система допомоги при спуску (HDC). Японські автовиробники не могли не включити у неї цю систему, бо автівка представлена як позашляховик-універсал з великою прохідністю.

Основні конкуренти автівки: Хонда CR – V, Ауді Allroad, Шевролет Tracker, Тойота RAV4, Фольксваген Passat Alltrack, Фіат Freemont, Вольво XC70.

Якщо маєте бажання придбати будь-яку потриману автівку у США або у Канаді з доставкою у місто Київ, то Вам варто звернути увагу на сайт auctionexport.com, завдяки якому Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж Subaru Outback 2017 року

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *