Порівнюємо Volkswagen Jetta та Polo

6 Jun

Ви вже обрали й марку, й модель автівки, власником якої мріяли б стати, визначилися з силовим агрегатом та комплектацією. Ви навіть завітали до шоуруму, щоб прийняти остаточне рішення. Проте й при такому розкладі не варто поспішати: озирніться навколо – можливо серед моделей тієї ж марки причаїлася ще більш вигідна пропозиція.

Взагалі VW Jetta – це той же Golf, доповнений великим багажником, але автівка має не по класу солідний вигляд, заступаючи на територію старшого за рангом Пасату, хоча коштує при цьому значно менше.

Однак якщо ви хочете, щоб цей седан не лише солідно виглядав, а й гідно рухався, його потрібно купувати з турбодвигуном у 122 к.с.. Крім того, масло у вогонь підливає ще й постійне зростання цін: так, наприклад, базова Jetta з двигуном 1.6 у комплектації Conceptline. Слід зауважити, що у даному випадку мова йде про автівку з мотором у 85 к.с., яка до того ж повільно розганяється: 13 с до 100 км – це не серйозно!

Жвавішою та оптимальною буде механічна Jetta у 105 к.с.

Чи існує спосіб заощадити кошти? Так, якщо віддати перевагу іншій моделі. У Volkswagen є автівка, яка насправді мало у чому поступається Jetta, проте коштує набагато менше. Мова піде про седан Polo.

Хоча база у Polo коротша майже на 100 мм, при цьому він усього лише на 35 мм відстає від Jetta за запасом місця для ніг пасажирів. Також цілком солідно виглядає багажник автівки. Нарешті, моторові, об’ємом 1,6 л в 105 к.с. помітно легше впоратися з більш легким седаном.

Якщо ви купуєте Polo не на останні кошти, то слід придивитися, що модель сама по собі багатша, ніж Trendline для Jetta, а мінуси щодо частини оснащення, засобів безпеки тут можна компенсувати пакетом Premium, у який входить ESP, бічні подушки, задній парктронік та хромовані елементи зовнішньої обробки. Отож ви отримаєте надійний та зручний седан з непоганою динамікою та великим багажником.

Висновок:

При схожих функціональних можливостях Polo краще за динамікою, економічностю та маневровістю. До того ж він дозволяє отримати за менші гроші більш щедре оснащення. Проте покупцеві молодшого седану все ж таки доведеться чимось поступитися. Трохи менша місткість та вантажність – недоліки незначні, а от менш енергомістка підвіска та певні втрати у комфорті – вагомий привід задуматися.
На автомобільному аукціоні auctionexport.com ви знайдете безліч пропозицій щодо продажу потриманих авто, таких як Volkswagen Jetta та Polo. За допомогою «Пошуку» ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж VW Jetta

Продаж Polo

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *